Добре дојдовте на официјалната веб страница на СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш

Прочитај повеќе Контакт

Образование

Образование

Унапредувањето на квалитетот на воспитно-образованиот процес во Општина Радовиш е врвен приоритет за сите вработени во СОУ Коста Сусинов….

read more

Гимназиско

Реформираното гимназиско образование се темели врз следните принципи: демократичност, стручност и автономност, индивидуализација и диференцијација, висок квалитет, интегративност и…

read more

Стручно

Стручното образование во СОУ Коста Сусинов е со четиригодишно траење. Стручно образование обезбедува индивидуален развој на личноста преку стекнување компетенции, знаења…

read more

Статистика

99

Ученици

99

Паралелки

99

Наставници

99

години постоење

Вработени

Директор

Директор

Од 6. јули 2022 година, нашето училиште е предводено од Миле Арсов. Тој е роден на 11. Февруари…

Педагошко-психолошка служба

Педагошко-психолошка служба

Виолетка Србакова – Училишен психолог Виолетка Србакова е родена на 08.07.1966 во Радовиш. Со завршено основно и средно…

Административна служба

Административна служба

Љубица Коцева – Технички секретар – Благајник Љубица Коцева е родена на 09.05.1991 во Радовиш. Своето средно образование…

Наставен кадар

Наставен кадар

Во учебната 2020/2021 година воспитно-образовната дејност во училиштето ја реализираат вкупно 64 наставници, од кои 59 реализираат теоретска…

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ УЧЕНИЦИ

Евгенија Јашкова

Една дестинација никогаш не е само место, туку нов начин за гледање на работите.

Илија Димитриев

Сите сме една целина во која веруваме!

Дарко Павикевиќ

Најголемата авантура која можете да ја започнете е да ги живеете своите соништа.

Викторија Митева

Она што е највредно, најважно, се новите создадени пријателства кои остануваат вечно!

Активности

На 07.06.2023 год. учениците-учесници во проектот BRAVE ја имаа својата завршна средба на која ги презентираа финалните производи…

Read More

На 22.05.2023 г. нашите ученици Столе Василев, Габриела Коцева и Клаудија Атанасова под менторство на професорот Јовица Илиќ…

Read More

Како дел од активностите на проектот BRAVE, учениците го посетија главниот град, Скопје, и покрај врнежливото време си…

Read More

На 04.05.2023 и 05.05.2023 во ОЕМУЦ “Св. Наум Охридски” – Охрид се одржа државниот натпревар по стручни предмети…

Read More

Во нашето училиште се снимаше едукативно видео на тема Врсничко насилство – Булинг. Во изработката на видеото учествуваа…

Read More

На 28.04.2023 на Природно-математичкиот факултет во Скопје се одржа државниот натпревар по биологија. Нашата матурантка Анѓелина Јованова под…

Read More

Во рамките на проектот BRAVE, на 12. април, 2023, беше реализирана четвртата работилница “Bullying – Victim or victor?!?”,…

Read More

На ден 24.03.2023 во ССОУ „Коле Неделковски“ Велес се одржа регионалниот натпревар по стручни предмети од електротехничка струка…

Read More

На ден 25.03.2023 во Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) во Скопје се одржа државниот натпревар…

Read More
Превод »