На 28.04.2023 на Природно-математичкиот факултет во Скопје се одржа државниот натпревар по биологија.

Нашата матурантка Анѓелина Јованова под менторство на професорката Даниела Ѓоргиева успешно го претстави нашето училиште и освои пофалница.

Честитки за ученичката и менторот!

Превод »