Се известуваат сите ученици кои учествуваат во натпреварот за рекламирање на училиштето преку краткотраен филм, дека филмовите треба да ги испратат:

– на е-маилот на училиштето (kostasusinov@yahoo.com)
– и на CD

НАЈДОЦНА до 17.4.2015.

natprevar sou kosta susinov

Превод »