СОУ “Коста Сусинов“      
Адреса:        Кеј“8-ми Септември“ бр 8
Тел:                  032/635-410
Тел.факс:    032/635-437
Емаил:           kostasusinov@yahoo.com
Директор:    Лазаров Гоце

Контактирајте не!

    Овде можете да не најдете!

    Превод »