На 17.09.2021 нашите ученици кои еве ја почнаа и втората година од проектот “Access” имаа чест и задоволство да се запознаат со одговорните лица на проектот, Борка Танеска – претставник на Американската Амбасада, под чие покровителство е проектот  и Стела Пијанманова- координатор…

read more

Почитувани ученици! Учебната година започнува во Среда (01.09.2021), со физичко присуство и со почитување на сите здравствени протоколи со кои ќе бидете запознаени од вашите класни раководители. Распоредот на смени е следен: За учениците  од I и III година приемот е во…

read more

Чест и задоволство ни е да Ве известиме дека нашите ученички Стефанија Ефтимова (IV година) и Марија Прастова (III година), под менторство на професорот Славе Трајанов, се вратија со ДВЕ ВТОРИ НАГРАДИ од државниот натпревар по Биологија кој се одржа на 26.06.2021…

read more

СОУ “Коста Сусинов” од Радовиш низ годините реализира мнгоубројни проекти преку кои нашите ученици имаат можност да бидат дел од најразлични активности како патувања низ земјата и во странство, следење бесплатни курсеви, обуки, создавања нови пријателства со нивни врсници од други земји,…

read more
Превод »