Почитувани ученици! Учебната година започнува во Среда (01.09.2021), со физичко присуство и со почитување на сите здравствени протоколи со кои ќе бидете запознаени од вашите класни раководители. Распоредот на смени е следен: За учениците  од I и III година приемот е во…

read more

Чест и задоволство ни е да Ве известиме дека нашите ученички Стефанија Ефтимова (IV година) и Марија Прастова (III година), под менторство на професорот Славе Трајанов, се вратија со ДВЕ ВТОРИ НАГРАДИ од државниот натпревар по Биологија кој се одржа на 26.06.2021…

read more

СОУ “Коста Сусинов” од Радовиш низ годините реализира мнгоубројни проекти преку кои нашите ученици имаат можност да бидат дел од најразлични активности како патувања низ земјата и во странство, следење бесплатни курсеви, обуки, создавања нови пријателства со нивни врсници од други земји,…

read more

Нашето училиште СОУ “Коста Сусинов”, Радовиш, со гордост може да се пофали за освоените второ и трето место на 10. Натпревар по читање на англиски јазик, организиран од страна на UACS, за учениците од трета и четврта година во средните училишта во…

read more
Превод »