ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОЕКТ “BRAVE” (ХРАБРИ)

Доколку сте заинтересирани да: – учествувате во работилници и настани на теми кои се од глобално значење, но и дел од нашето секојдневие: хуманост, медиумска писменост, животна средина, булинг, културно зајакнување – покажете дека се грижите за средината во која учите и…

read more
Почитувани наши оратори повелете и почестете нè со Вашите говори

СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш распишува натпревар во ораторство за сите ученици од I до IV година и за учениците од IX одделение од Општина Радовиш и Општина Конче Целта на овој натпревар е да им овозможи на учениците да ги подобрат…

read more
Превод »