ФОН Универзитетот подготви видео реклама за нивната соработка со сите средни училишта, учесници на МАССУМ. Учениците од СОУ Коста Сусинов се подготвени!

read more

Честитки за ученичката Aна Илиева од IV 2 клас, која на 25.04.2020г. учествуваше на натпреварот ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ 2020 – одржан онлајн во организација на МАССУМ и Универзитетот ФОН и освои второ место во категоријата Маркетинг план!

read more

Драги ученици при СОУ Коста Сусинов од Радовиш ПРИЈАВУВАЊЕТО за   Образовното    Рандеву    на   МАССУМ    2021 ЗАПОЧНУВА!!!             Образовното Рандеву на МАССУМ  и оваа година ќе се одржи во Скопје на Универзитетот ФОН  на 23 и 24ти април онлајн.             Сите заинтересирани ученици…

read more

Денес, понеделник, 30.11.2020, со почеток во 19:00 часот, ќе се одржи онлајн натпревар “Trash Fashion 2020”, на кој учество ќе земе и тим од нашето училиште во состав од: Марија Прастова, Верица Георгиева и Косара Ѓорѓиева, ученички од III-2. Тие изминатите два…

read more
Превод »