РЕЗУЛТАТИ Од Образовното Рандеву на МАССУМ 21-22 април 2017 СЕПУСГ “Васил Антовски Дрен ” Скопје   Наставник ментор: Наташа Спасевска, Околу 60 ученици и оваа година учествуваа во 16 категории и тоа: натпревар во јавен говор, интервју за работа на македонски и…

read more

И оваа година учениците од СОУ „Коста Сусинов“ учествуваа на Образовното Рандеву на МАССУМ, на 22-23 април 2016 во СЕТУ „Михајло Пупин“ во Скопје. Честитки и пофални зборови за вредните и посветени ученици и ментори – учесници. Покрај активното учество учениците се…

read more

Младинската Асоцијација на Средните Стручни Училишта во Македонија или МАССУМ секоја година организира ученички натпревари во различни категории за учениците од средните стручни училишта од цела Македонија. Асоцијацијата постои од 2006 година и има за цел да го подобри и збогати животот…

read more

Учениците од СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш се вратија со 7 освоени медали на Образовното Рандеву на МАССУМ кое се одржа во Крушево на 2 и 3 Мај. Младинската Асоцијација на Средните Стручни Училишта во Македонија или МАССУМ секоја година организира ученички натпревари…

read more
Превод »