Тука сме им пркосиме на другите затоа што ние сме Коста Сусинов. Учениците од I, II и III година од СОУ “Коста Сусинов” успешно поминаа на општинскиот натпревар по англиски јазик во Штип и се пласираа на регионален натпревар. 1 год. Ментор…

read more

           На 18.03.2023 се одржа општински натпревар по англиски јазик за основните и средните училишта, во кој земаа учество и ученици од прва, втора и трета година од нашето училиште. Горди сме на постигнатите резултати од страна на нашите ученици и им…

read more

На 04.02.2023 год. се одржа општински натпревар по математика за средно образование. На овој натпревар, 11 ученици зедоа учество и со освоените награди, обезбедија учество на регионалениот натпревар, кој ќе се одржи на 04.03.2023 год. Честитки ученици и со успех понатаму! Име Презиме…

read more

На ден 19.03.2022 година во СОУ “ Јане Сандански “ во Струмица се одржа општински натпревар по англиски јазик за учениците од средните училишта. Сите наши ученици се пласираа на регионален натпревар и ги постигнаа следниве резултати: име и презиме на ученикот…

read more
Превод »