Проект на YES мрежата на УСАИД Бележиме уште еден успех во активностите на СОУ Коста Сусинов. Отворањето на Кариерниот Центар како проект на YES мрежата на УСАИД ни претставува еден чекор напред по патот за градење успешна кариера. Кариерата е динамично градење…

read more

Историјат за училиштето Во  моменти на тешки услови со големо оспорување од струмичани кои веќе имале гимназија се направиле првите заложби за отварање на гимназија во Радовиш.За решавање  на оваа прашање тогашните локални власти го известиле Општинскиот одбор во Радовиш кој донесе…

read more
Превод »