Нашите ученици неодамна се вратија од нивната екскурзија, на која имаа можност да посетат многу атрактивни места. Ова е видеото во кое е прикажан само мал дел од она што тие го посетија. [youtube_video] https://www.youtube.com/watch?v=0l2Ud6LJD8M&feature=youtu.be  [/youtube_video] Изработиле: Никола Димитриев Кирчо Димитриев Мартин…

read more
Превод »