Организацискиот одбор при СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш распишува литературeн конкурс на тема: „Пораки кон иднината“, поезија, за учениците од IX одделение и „Кога сега би нé гледал и слушал Коста Сусинов што би му кажале“ , есеј, за учениците од I…

read more
Превод »