И оваа година во Oпштина Радовиш под покровителство на Градоначалникот Сашко Николов а во соработка со Основните и Средното општинско училиште, по втор пат ќе се одржи манифестацијата „Училишен Научен Саем 2015“. Саемот ќе се одржи на 9 Мај (Сабота) со почеток…

read more
Превод »