Денес, 26.05.2022 година, четврток, во нашето училиште се одржа отворен ден за сите ученици од деветто одделение од сите основни училишта во нашата општина и општина Конче. Нашите ученици имаа можност да ги претстават четирите струки: Електро-техничка струка со 2 профили: електротехничар-…

read more
Превод »