На големо задоволство на актерите-аматери во склоп на Проектот на Центарот за култура „Ацо Караманов“ – Радовиш, поддржан од Министерството за култура, децата кои учествуваа во театарската претстава „Волшебникот и пријателите“ беа на еднодневно дружење во Скопје. Целта на оваа еднодневна дружба…

read more
Превод »