Во соработка со еколошкото здружение од Битола “Биосфера”, а по повод Светскиот ден на планетата Земја – 22 Април, на ден 26.04.2018 година 50тина ученици од сите години од нашата гимназија СОУ “Коста Сусинов”, под раководство на професорките Катерина Сусинова – координатор…

read more
Превод »