Имате ли желба да го изучувате англискиот јазик без тешкотии и бариери на несекојдневен начин низ: учество во интересни вон-наставни активности прошетки низ Скопје и други градови во нашата земја посети на различни објекти и установи учество и одмор во младински летен…

read more

            Извештај од реализација на работилница за изработка на мултимедијална презентација во рамките на проектот “Youth in charge of the world”  Славица Атанасова која беше ангажирана од страна на тимот од наставници одговорни за проектот ”Младите одговорни…

read more

            Извештај од реализација на работилница за презентирање на проектот “Youth in charge of the world” и запознавање на особеностите  на Нови Сад  Тимот од наставници одговорни за проектот ”Младите одговорни за светот”,  во просториите на СОУ…

read more

СОУ Коста Сусинов , ги информира учениците дека се објавени резултатите за избор на ученици во врска со Повикот за аплицирање на проект за соработка на младите “A BETTER REGION STARTS WITH YOUth” Ученици кои ќе бидат дел од проектот “A BETTER…

read more
Превод »