ВЕ ПОКАНУВАМЕ на 26.05.2022 (четврток) од 10:30 до 13:00 часот во училишниот двор на СОУ “Коста Сусинов” Радовиш На овој ден нашето училиште СОУ “Коста Сусинов” Радовиш ќе ги отвори вратите за сите деветтодделенци од нашата општина, општина Конче и пошироко,  како …

read more
Превод »