На 12.02.2019 година (вторник), со времетраење од 12:40 до 14:15 часот, во просториите на кабинетот по Македонски јазик, при СОУ “Коста Сусинов”, Радовиш, се одржа работилница “Како да се направи мулти-јазична брошура и  нејзино планирање и креирање”, во рамките на проектот RYCO…

read more

На 14.11.2018 година (среда), со времетраење од 12:40 до 14:15 часот, во просториите на кабинетот по Музичка уметност, при СОУ “Коста Сусинов”, Радовиш, се одржа работилница “Запознај ги убавините на Босна и Херцеговина и шармантното гратче Јајце”, во рамките на проектот RYCO…

read more

             Реализирана првата работна посета во Нови Сад од страна на тимот на наставници и ученици од проектот “Младите одговорни за светот” во периодот од 30 октомври до 2 ноември 2018-11-03 Тимот од наставници и ученици од…

read more

            Извештај од реализација на работилница за изработка на мултимедијална презентација во рамките на проектот “Youth in charge of the world”  Славица Атанасова која беше ангажирана од страна на тимот од наставници одговорни за проектот ”Младите одговорни…

read more
Превод »