Во периодот од 29-31 март 2022 години, претставници на Средношколската унија при СОУ “Коста Сусинов”-Деница Трајанова, Симон Пранговски и Дарко Тодоров, сите од II година гимназиско образование, под менторство на наст.Наташа Спасевска, престојуваа во Собранието на РСМ во Скопје и хотел Романтик…

read more
Превод »