„Јазикот и неговата комуникациска моќ“ е насловот на настанот организиран од страна на Филолошкиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип на кој нашата ученичка Сара Спасова под менторство на професорката по француски јазик Лили Георгиева освои прва награда за најдобар есеј на странски…

read more
Превод »