Нашите ученици неодамна се вратија од нивната екскурзија, на која имаа можност да посетат многу атрактивни места. Ова е видеото во кое е прикажан само мал дел од она што тие го посетија.

[youtube_video] https://www.youtube.com/watch?v=0l2Ud6LJD8M&feature=youtu.be [/youtube_video]

Изработиле:
Никола Димитриев
Кирчо Димитриев
Мартин Караманов
Цоцев Невен
Кристина Коцева

Превод »