Горди на нашите заеднички успеси.

Многу успеси и понатаму.

Регионален натпревар по Биологија 15.03.2024 г.

1. Вероника Костадинова I година, I награда,пласман на државен,ментор Славе Трајанов

2. Кристина Гогова I година, учество, ментор Славе Трајанов

3. Катерина Крстева II година, II,втора награда,пласман на државен,ментор Славе Трајанов

4. Ангела Јанкулова II година, пофалница, ментор Славе Трајанов

5. Елена Јованова III година, IIIнаграда , пласман на државен,ментор Даниела Ѓоргиева

Превод »