Здружението на наставници по стручни предмети и раководни кадри од електротехничките, машинските и сообраќајните училишта од Република Македонија им додели диплома за освоено трето место на ученикот Лео Тренчев и благодарница на менторот Борче Алексов за учеството на XXXIX Државни натпревари на електротехничките, машинските и сообраќајните средни училишта во Македонија.

Честитки за ученикот и за менторот.

Превод »