Уште еднаш нашиот труд и работа дава резултат. На државниот натпревар по физика одржан на ден 20.04.2024г. Матеј Цветковски под менторство на професорот Гоце Лазаров освои III награда. Посакуваме многу успех и награди.

read more

На 32. државен натпревар по информатика кој се одржа на 23.03.2024, во просториите на факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство во Скопје, нашиот ученик Матеј Цветковски од II година – ментор Василка Митева, постигна одличен резултат и доби трета награда. Честитки!

read more

На 1. државен натпревар по информатичко размислување кој се одржа на 17.02.2024, организиран од центарот за едукација „New Corner “од нашето училиште учествуваа 12 ученици кои ги постигнаа следниве резултати: 1. Анастасија Ржева – I год. – III награда (ментор: Василка Митева)…

read more

На 04.05.2023 и 05.05.2023 во ОЕМУЦ “Св. Наум Охридски” – Охрид се одржа државниот натпревар по стручни предмети од електротехничка струка организиран од Здружението на наставници по стручни предмети и раководни кадри од електротехничките, машинските и сообраќајните училишта од Р. Македонија. На…

read more
Превод »