Донирани  таблети за цртање во СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш за потребите на наставниот кадар по предметите од природните науки, математика и стручните предмети од металуршката и електротехничката струка.

Exif_JPEG_420

Голема благодарност до рудникот за бакар „Бучим“ и заменик генералниот директор Г-дин Николајчо Николов за хуманиот гест.

Exif_JPEG_420
Превод »