На ден 28.05.2022 година во просториите на универзитетот American College  се одржа државен натпревар по англиски јазик во организација на ELTAM.

Нашите ученици постигнаа одлични резултати :

име и презиме на ученикотгодинаменторпоени
Валентино ТракалиновI годинаВалентина Ристова67
Дарко ТодоровII годинаЉупка Туџарова-Аврамова93
Зорица РистоваII годинаЉупка Туџарова-Аврамова79
Стефан ПетрушевIII годинаЛидија Николовска80
Сара СерафимовскаIII годинаЛидија Николовска74

Честитки за сите ученици и им посакуваме многу успех и во иднина!

Превод »