На државниот натпревар по биологија кој се одржа на 14.05.2022 г. нашата ученичка Деница од II година освои втора награда, а вториот учесник Филип од III година успешно го претстави нашето училиште.

Ментор на учениците е професорот по биологија Славе Трајанов.

Им посакуваме успех и во иднина!

Превод »