На 32. државен натпревар по информатика кој се одржа на 23.03.2024, во просториите на факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство во Скопје, нашиот ученик Матеј Цветковски од II година – ментор Василка Митева, постигна одличен резултат и доби трета награда.

Честитки!

Превод »