📢 Запиши се во средно училиште во 4 чекори! 🧑💻
✅ Кликни го линкот кој води до онлајн апликацијата ➡️https://e-uslugi.mon.gov.mk
✅ Пополни ги потребните податоци, скенирај или сликај и прикачи ги потребните документи (свидетелствата за VI, VII, VIII и IX одделение ,извод од родени)
✅ Притисни аплицирај
✅ Испечати ја потврдата која треба да ја приложиш во нашето училиштe

Важно: Проверете да не сте ги заборавиле вашите кориснички имиња и лозинки на Microsoft Teams : schools.mk

Новата и единствена платформа за електронско запишување ученици во средните училишта овозможува едноставни и брзи уписи.

📢 Првото пријавување на учениците ќе се врши на 14.06.2022 до 24.00 часот и на 15.06.2022 година до 15:00 .
За оние кои од различни, издржани причини нема да успеат да се пријават, нашето училиште организира тимови и кабинети за да ви помогнат на 14.06.2022 од 9 до 13 часот.

Ова се струките и профилите кои ги нудиме:

Превод »