Ова е свет на кој му се потребни емоции и љубов, ова е свет на кој му се потребни разбирање, трпение, сочувство и сплотеност.

Учениците од СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш покажаа дека тоа го поседуваат и се градат, растат и созреваат во тој правец.

На 30.03.2024 година во просториите на училиштето се одигра претставата „Малата сирена“, која што беше една прекрасна соработка на нашето училиште со ЦПЛИП „Порака“ – Радовиш.

Сите учесници покажаа дека заедно можат да го надминат секој предизвик.

Превод »