Национална акција за чистење на отпадот во СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш

Во саботата на 15.09.2018 година од страна на нашето училиште СОУ “Коста Сусинов” Радовиш беше спроведена еколошка акција како национална акција за чистење на отпадот во пресрет на светскиот ден на чистење.

41962033_481964372300025_3403914208037830656_n

Во акцијата учествуваа голем дел од нашите ученици под раководство на директорот, г-н Гоце Лазаров, координаторот на еко одборот, проф. Катерина Сусинова и професорите кои предаваат Спорт и спортски активности.

Акцијата беше успешно спроведена во училишниот двор и околу нашата гимназија.

Превод »