Најдобрите ученици од СОУ „Коста Сусинов“ присуствуваа на театарска претстава во МНТ

Учениците кои во претходната учебна година беа во со најдобар успех присуствуваа на театарска претстава во Македонскиот Народен Театар во Скопје. Освен нив, на театарската претстава присуствуваа и учениците кои се дел од драмската секција во СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш.

Превод »