На ден 12.03.2022 во СОУУД ‘’ Димитар Влахов ‘’ во Струмица се одржа 45. регионален натпревар по математика за учениците од средните училишта од Источниот регион.

Нашите ученици ги постигнаа следниве резултати:

 Име и презимегодинаменторнаграда
1.Тијана ТемелковаIм-р Маја Сулевапофалница
2.Матеа ДимитриеваIм-р Маја СулеваII награда
3.Михаела ТадироваIIм-р Билјана Јовановапофалница
4.Симон ПранговскиIIм-р Билјана Јовановаучество
5.Зорица РистоваIIм-р Билјана Јовановаучество
6.Сандра АндоноваIIм-р Билјана Јовановаучество
7.Ана БибовскаIIIКатерина Доневаучество
8.Филип ТашковIIIКатерина Доневаучество

Честитки до учениците.

Им посакуваме многу успеси во иднина!

Превод »