Тука сме им пркосиме на другите затоа што ние сме Коста Сусинов. Учениците од I, II и III година од СОУ “Коста Сусинов” успешно поминаа на општинскиот натпревар по англиски јазик во Штип и се пласираа на регионален натпревар.

1 год. Ментор Наташа Спасевска

– Вероника Костадинова 2 награда

– Анастасија Ржева 2 награда.

2 год. Ментор Катерина Сусинова

-Катерина Крстева

2 награда

– Тамара Чабукова

3 награда

3 год. Ментор Валентина Ристова

– Валентино Тракалинов

3 награда

– Огнен Симовски

3 награда

Превод »