Пофалба за учениците од СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш, кои учествуваа на оптштинскиот натпревар по англиски јазик.

Сите ученици се пласираа за учество на регионален натпревар.

Михаела Тадирова I-1 – прва награда
Максим Крстев I-2 – втора награда
Матеј Филипов II-1 – втора награда
Стефан Петрушев II-2 – втора награда
Васе Лазарев III-1 – трета награда
Марија Прастова III-2 – трета награда

Честитки за сите нив и им посакуваме успех и понатаму!

Превод »