Реализирана уште една поетско ликовна работилница со Живко Поповски – Cvetin

Ученици од СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш и ученици од ООУ „Крсте Петков Мисирков“ – Радовиш имаа можност да пристуствуваат на уште една поетско ликовна работилница на тема: ,,ПАТЕКАТА НА МИРОТ МИНУВА НИЗ РАДОВИШ” со Живко Поповски – Cvetin која се одржа во Општинската народна библиотека ,,Браќа Миладиновци – Радовиш.

Во продолжение се фотографиите од овој убав ден исполнет со прекрасни и незаборавни креативни мигови на дружење, топлина и љубов.

Превод »