Честитки за постигнатиот успех на учениците од СОУ Коста Сусинов- Радовиш кои на 07.05.2022 учествуваа на регионалниот натпревар по англиски јазик во ООУ Владо Кантарџиев – Гевгелија и се пласираа за учество на државен натпревар!

 Им посакуваме многу среќа и успех и на државниот натпревар!

годинаученикменторпоениместо
IВалентино ТракалиновВалентина Ристова79I
IПетар ТасевВалентина Ристова60учество
IIДарко ТодоровЉупка Туџарова-Аврамова96I
IIЗорица РистоваЉупка Туџарова-Аврамова78III
IIIСара СерафимовскаЛидија Николовска87II
IIIСтефан ПетрушевЛидија Николовска84II
Превод »