На 25. март беше одржан регионалниот натпревар по географија. Учениците Матеа Димитриева, Памела Тасева и Тијана Темелкова од I година, како и Ивана Коцева и Ана Коцева од II година постигнаа одлични резултати.

Сите ученици се пласираа на државниот натпревар.

Честитки!

Превод »