Почитувани ученици од I (прва) година,

Ве покануваме да го проследите вашиот прв средношколски час и да се запознаете со вашите класни раководители и другари.

Вашиот училишен прием ќе се одржи на ден 29.09.2020 (Вторник) според следниов временски распоред:

Паралелка Час
I-1 09:00
I-2 09:15
I3 09:30
I-4 09:45
I-5 10:00
I-6 10:15
I-7 10:30
I-8 10:45

Напомена:

Бидејќи ќе Ви бидат доделени и книгите,  Ве замолуваме да си носите ранци или училишни ташни за да можете да ги подигнете истите.

Превод »