Во текот на вчерашниот ден учениците од деветто одделение од ООУ ,,Крсте П.Мисирков” беа во посета на нашата гимназија.

Успешно ја преставивме нашата работна средина, ја доближивме гимназијата до идните наши ученици, одржаме час по англиски јазик, ги посетивме кабинетите.

Ги очекуваме и другите основни училишта.

Превод »