Горди сме што постојат ученици кои ја сакаат и негуваат Физиката како наука.
Горди сме на постигнатите резултати на нашите ученички на Регионалниот натпревар по физика.

Зорица Ристова 95 поени
Сандра Андонова 95 поени
Михаела Тадирова 90 поени

Честитки до ученичките и до менторот Славица Ѓоргиева.
Ви посакуваме успеси и на Државниот натпревар!

Превод »