Честитки за постигнатиот успех на нашите ученици кои на 17.04.2021 учествуваа на регионалниот натпревар по англиски јазик се пласираа за учество на државен натпревар!

Големо браво за нив и нивните ментори и им посакуваме многу среќа и успех и на државниот натпревар!

годинаученикменторпоениместо
IМихаела ТадироваЉупка Туџарова Аврамова91I
IМаксим КрстевЉупка Туџарова Аврамова90II
IIСтефан ПетрушевЛидија Николовска92I
IIМатеј ФилиповЛидија Николовска74III
IIIМарија ПрастоваКатерина Сусинова83II
IIIВасе ЛазаревНаташа Спасевска79III
Превод »