На 27.05.2022 г. 6 ученика од нашето училиште СОУ „Коста Сусинов“, заедно со своите ментори Борче Алексов и Вера Ѓоргиева беа во посета на Националната галерија во Скопје на XIII М.П.Салон (Младински пролетен салон).

На изложбата беа прикажани и неколку цртежи од нашите ученици.

Превод »