Прекрасна можност за младите таленти од нашата земја да видат и запознаат една друга култура, да стекнат нови пријателства, да го подобрат својот англиски јазик, да научат за различните уметности низ историјата, и да го развијат и покажат својот талент пред професионалци од светски ранг, како што се кореографи, оперски пејачи, уметници, музичари итн, како и уметничкиот директор на Салцбуршкиот фестивал!

НЕ ЧЕКАЈТЕ – ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ!

Пријавувањето е онлајн на www.creativefellowship.org

Рок на пријавување до 24.12.2021

Превод »