На 04.02.2023 год. се одржа општински натпревар по математика за средно образование. На овој натпревар, 11 ученици зедоа учество и со освоените награди, обезбедија учество на регионалениот натпревар, кој ќе се одржи на 04.03.2023 год.

Честитки ученици и со успех понатаму!

ИмеПрезимементорпоенинаграда
MaтејЦветковскиМаја Сулева100прва
ВикторијаСпасоваМаја Сулева64трета
ТамараЧабуковаМаја Сулева50пофалница
МатеаДимитриеваСтојна Алексовска71втора
ТијанаТемелковаСтојна Алексовска55трета
ЗорицаРистоваБилјана Јованова86прва
МихаелаТадироваБилјана Јованова95прва
АнитаРистоваБилјана Јованова89прва
СимонПранговскиБилјана Јованова86прва
АнаБибовскаКатерина Донева80втора
НиколаКостадиновКатерина Донева86прва
Превод »