Во нашето училиште се одржа PISA тестирање во кое беа вклучени 35 ученици од I и II година по случаен избор.

Се надеваме на одлични резултати и високо рангирање!

Браво за учениците и професорите, како и за стручната и техничката служба кои придонесоа тестирањето да се спроведе беспрекорно.

Координатори

Борче Алексов
Даниела Ѓоргиева

#
Превод »