Деновиве беше промовирана книгата ,,Сигурноста на постоењето”.

Автор на стихозбирката е нашата колешка ,професорката по македонски јазик и литература во нашето училиште Катерина Диманова Јованова.

Љубовта кон книгата и пишаниот збор сакаме да ја пренесеме и на нашите ученици.

И посакуваме многу успех и врвни достигнувања.

Превод »