Уште еднаш нашиот труд и работа дава резултат.

На државниот натпревар по физика одржан на ден 20.04.2024г.

Матеј Цветковски под менторство на професорот Гоце Лазаров освои III награда.

Посакуваме многу успех и награди.

Превод »